fbpx
Шоу-бізнес

Памела Андерсон змінила імідж

  Знаменита актриса і модель Памела Андерсон кардинально змінила імідж, зробивши зачіску «під хлопчика».

Знаменитість вирішила розпрощатися зі своїми прекрасними довгими золотистими локонами, які протягом багатьох років були невід’ємною частиною образу Андерсон. У своєму оновленому образі Памела Андерсон з’явилася днями в Лос-Анджелесі. На актрисі було легке плаття в смужку, білий кардиган і чорні балетки. Все це змінило Памелу буквально до невпізнання, ну а щодо її нової стрижки, то варто відзначити, що завдяки їй актриса помолодшала на багато років.

До слова, багато хто вже встигл відзначити схожість Памели Андерсон з новою стрижкою з не менш знаменитою голлівудськоїю блондинкою Шарліз Терон.

Нагадуємо, що Памела Андерсон – американська актриса і фотомодель канадського походження. У 1989 році Памела Андерсон вперше потрапила на обкладинку журналу Playboy. З 1992 року знімалася в серіалі «Рятувальники Малібу», після якого стала одним із секс-символів США. Серед робіт Памели Андерсон в кіно можна виділити її ролі в таких картинах, як: «Дуже страшне кіно 3», «Супергеройське кіно» та багато інших.

За матеріалами: segodnya.ua

Читайте також: