fbpx
Шоу-бізнес

Костянтин Меладзе переїхав у пентхаус в центрі Києва

 Знаменитий продюсер і композитор Костянтин Меладзе після розлучення з дружиною переїхав з величезного особняка під Києвом у пентхаус.

 Після розлучення з дружиною Костянтин Меладзе залишив їй свою триповерхову садибу в містечку Українка під Києвом. У маєтку велика площа, а знаходиться воно на березі Дніпра і навіть має свій власний причал.

 Своє нинішнє місце проживання Костянтин Меладзе ретельно приховує, однак журналістам вдалося з’ясувати, що продюсер оселився в пентхаусі в тихому районі української столиці неподалік від центру міста. Повідомляється, що він знаходиться недалеко від центру, у Протасова Яру, на останньому поверсі звичайного, на перший погляд, чотириповерхового будинку. Однак житло обнесено високим парканом, тому просто так до нього не підібратися.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

 До слова, Костянтину Меладзе в листопаді треба стати учасником відразу двох судових розглядів, пов’язаних з ВІА Грою. 25 числа в Москві буде розглянута скарга композитора, який намагався відвоювати права на назву колективу у колишнього колеги Дмитра Костюка. А 7 листопада композитор виступить у якості відповідача.

 За матеріалами: segodnya.ua

Читайте також: