fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Голова думського комітету вважає арешт хокеїста Варламова в США спробою послабити російську збірну

 На думку голови комітету Державної думи РФ з фізкультури і спорту Ігоря Ананського, арешт у Сполучених Штатах воротаря російської збірної з хокею і клубу НХЛ "Колорадо Евеланш» Семена Варламова є нічим іншим, як спробою вплинути на результат збірної Росії на Олімпіаді в Сочі. Про те, хто саме стоїть за арештом голкіпера, Ананський не уточнив.

 Депутат упевнений, що хтось хоче позбавити Варламова ігрової практики перед найбільшими міжнародними змаганнями. Про те, що саме Семен Варламов повинен був захищати ворота національної команди Росії на домашній Олімпіаді, ніхто не сумнівався.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

 Ігор Ананський підкреслив, що вважає російського голкіпера повністю невинним. Також народний обранець висловив сумніви щодо правомірності дій американських правоохоронців. «Наскільки відомо, його подруга поскаржилася в поліцію, і на підставі її скарг арештовувати людину… Вважаю, це абсолютно неправильним і некоректним», – зазначив голова думського комітету.

 Нагадаємо, 25 – річний хокеїст Семен Варламов був заарештований сьогодні вночі. Поліцейські пред’явили йому звинувачення у нападі третього ступеня та викраденні другого ступеня. Російські ЗМІ стверджують, що постраждалою є російська модель Євгенія Вавринюк, що вважалася герл – френд Варламова. За інформацією, поширеною у вітчизняних виданнях, спортсмен посварився зі своєю подругою і вигнав її з дому. За порадою свого адвоката модель написала заяву в поліцію, в якій звинуватила Варламова в домашньому насильстві, а саме, повідомила, що «голкіпер її штовхнув». Адвокати Вавринюк стверджують, що спортсмен під час сварки був п’яний, у той час як друзі хокеїста свідчать про зворотне.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

 В даний час Семен Варламов очікує початку засідання суду у в’язниці міста Денвера.

Російський хокеїст Семен Варламов арештований у США (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: