fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

У США заарештований відомий російський хокеїст Варламов

У Сполучених Штатах заарештований відомий російський хокеїст, кандидат до олімпійської збірної РФ і гравець хокейного клубу «Колорадо Евеланш» Семен Варламов. Арешт підтвердили в поліцейському управлінні штату Колорадо, додавши, що у зв’язку з популярністю хокеїста він міститься в окремій камері.

Представник правоохоронних органів розповів, що Варламов звинувачується у викраденні другого ступеня тяжкості і нападі на людину третього ступеня тяжкості. За першим звинуваченням за законами цього штату йому може загрожувати до шести років в’язниці, а за другим можливе накладення адміністративного стягнення.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

Подробиці справи невідомі, повідомляється лише, що йдеться про насильство на побутовому ґрунті.

За словами фахівців, у США досить широко трактується таке поняття, як «викрадення» і навіть насильницьке утримання людини на місці або його переміщення можуть класифікувати, як викрадення. За даними американських ЗМІ, інцидент, який і став причиною арешту Варламова, стосувався близько знайомих з ним людей. Також наголошується, що Варламов добровільно здався правоохоронцям.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

Американський хокейний клуб «Колорадо Евеланш», воротарем якого є Семен Варламов, напередодні поширив наступну заяву: «Колорадо Евеланш» обізнаний про ситуацію з Семеном Варламовим. У той же час клуб не буде коментувати ситуацію до завершення розслідування».

У США заарештований відомий російський хокеїст Варламов (відео):

За матеріалами: vesti.ru. Відео: rutv.ru

Читайте також: