fbpx
Політика

Учасники визволення Києва отримають від держави 4 тис. грн

 На брифінгу, присвяченому 70-річчю річниці визволення Києва, голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов повідомив про те, що учасники визволення Києва, які як і раніше живуть в столиці, отримають приблизно 4 тисячі гривень матеріальної допомоги.

У цілому, як розповів Попов, з міського бюджету виділили 29 мільйонів гривень на виплати ветеранам. Він уточнив, що в залежності від категорії, 77 тисяч ветеранів отримають від 500 до 1500 гривень.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

При цьому голова КМДА зазначив, що крім бюджетних коштів були також залучені кошти від політичних партій, громадських організацій і фізичних осіб.

За його словами, допомога, яку виплатять за позабюджетні кошти, а саме близько 3 тисяч гривень для учасників визволення Києва – заслуга Партії регіонів і це ні для кого не секрет.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

Також Олександр Попов повідомив, що представники влади відвідали всіх учасників визволення Києва, які зараз проживають у столиці. Всього їх, до слова – 498 осіб.

«Дізналися про їхні побажання та потреби. З урахуванням цієї інформації їм підготують подарунки та нададуть матеріальну допомогу», – додав голова КМДА.

За матеріалами: УНІАН

Читайте також: