fbpx
Без категорії

Український жіночий дует з пляжного волейболу вибув з сітки Phuket Open

 Український жіночий дует з пляжного волейболу у складі Світлани Бабуріної та Діани Муленко не зміг вийти з групового етапу в плей – офф заключного туру Світової серії Міжнародної федерації волейболу у Thai Пхукеті, передає УНН.

 Діючі чемпіонки України, пробившись в основну сітку через кваліфікацію, у груповому турнірі мали 32-й посів серед такої ж кількості команд і зазнали трьох поразок. З однаковим рахунком 0:2 наші співвітчизниці поступилися тайському дуету Радаронг – Удомчаві і голландкам Брокман – Ван дер Вліст.

 А ось сьогоднішній програш від польських волейболісток Бржостек і Колосінської з результатом 1:2 є особливо прикрим, адже наші дівчата мали шанси в цій грі пробитися в перший раунд плей – офф. Про впертий характер суперництва свідчать результати партій, які завершувалися мінімальною перевагою однієї зі сторін – 27:29, 21:19, 13:15.

 Зазначимо, що коли українські волейболістки напередодні провели дві гри, то їх суперниці "відпочивали", вони не грали з командами Таїланду і Голландії, за офіційною версією, "через травми". Польському дуету були присуджені дві поразки з рахунком 0:2, таким чином перед очною зустріччю наша і польська пара мали рівні стартові позиції, не маючи очок. Але у Бржостек і Колосінской був більший запас фізичних сил , який і став вирішальним у їх напруженому протистоянні з Бабурін і Муленку .

 Як би там не було, українці повторили свій найкращий результат на нинішніх виступах у Світовому турі FIVB – в російській Анапі їм також вдалося увійти до числа 32- х кращих команд.

 Джерело: УНН

 

Читайте також: