fbpx
Футбол

Тренер “Лудогорця”: “Є кадрові проблеми перед матчем з “Чорноморцем” у Лізі Європи”

 Головний тренер болгарського футбольного клубу «Лудогорець» Стойчо Стоєв прокоментував підготовку його підопічних до майбутнього матчу групового етапу Ліги Європи, в якому футболісти з Разграду поміряються силами з одеським «Чорноморцем». За словами наставника болгар, в клубі з’явилися кадрові проблеми.

 «На даний момент в лазареті команди два гравці – Мішель Платіні та Христо Златінскі. Обидва футболісти травмовані і в майбутньому матчі болгарського першості вони не зіграють. Також вони не зіграють і 7 листопада в матчі Ліги Європи проти одеського «Чорноморця». Поки не ясно, скільки саме часу їм потрібно на відновлення», – прокоментував ситуацію болгарський фахівець.

 Зазначимо, що в Болгарії дуже чекають повторного матчу «Лудогорцая» з одеським «Чорноморцем». Сам матч відбудеться не в Разграді, а в Софії, так як стадіон у рідному місті команди не відповідає нормам єврокубків. За попередніми даними, підтримати болгар приїдуть кілька тисяч уболівальників. Що стосується думки вболівальників про майбутній матч, то вони виділяють гру одеської команди, як одну з найкращих у групі.

Огляд першого матчу між командами (відео):

За матеріалами: telegraf.com.ua

Читайте також: