fbpx
Економіка

Мобільний інтернет на ОІ-2014 буде дозволений тільки абонентам «Мегафона»

Всі послуги з передачі даних у мережах стільникового зв’язку під час Олімпійських та Паралімпійських ігор в Сочі будуть доступні тільки для абонентів «Мегафона», про це повідомив журналістам директор проекту «Сочі-2014» Тигран Погосян.

За його словами, абонентам інших стільникових операторів будуть доступні тільки голосові послуги та послуги SMS-повідомлень, а от послугами з передачі даних, зокрема і в мережах 4G, можна буде скористатися, тільки після переходу в мережу «Мегафон».

Читайте також:  Україна поставила електроенергію у Словаччину

Ще наприкінці минулого року «Мегафон» відкрив міжмережевий роумінг з іншими операторами, присутніми в Сочі і для того, щоб підключитися до мережі «Мегафона», абоненту потрібно на своєму мобільному пристрої в ручному режимі вибрати мережу «Мегафона» або ж придбати SIM -карту оператора.

Глава проекту «Сочі-2014» Тигран Погосян відзначив, що з іншими операторами, які присутні в Сочі, укладені міжоператорські угоди, щоб абоненти інших операторів при переході в мережу «Мегафона» обслуговувалися за цінами, що відповідають їх тарифним планам в роумінгу.

Читайте також:  Великий виробник зброї з Чехії хоче інвестувати "сотні мільйонів євро" в Україну

До теперішнього часу «Мегафон» встановив на території Сочі 685 базових станцій стандарту 2G/3G і близько 270 базових станцій 4G, а також 15 пересувних мобільних станцій.

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: