fbpx
Спорт

КХЛ. Два клуби залишилися без головних тренерів

 Сьогодні стало відомо про те, що відразу два клуби, що виступають у Континентальній хокейній лізі, залишилися без головних тренерів. На офіційному сайті КХЛ повідомляється про те, що рішення відправити у відставку тренерський штаб було прийнято керівництвом «Югри» (Ханти – Мансійськ), а також про те, що за взаємною згодою сторін був розірваний контракт з головним тренером «Нафтохіміка» ( Нижньокамськ ) Володимиром Крикуновим.

 Що стосується «Югри», то команду покидає тренерський штаб у складі Сергія Шепелева, Миколи Соловйова та Сергія Котова. Виконуючим обов’язки головного тренера хокейної команди з Ханти – Мансійська буде Олег Давидов.

 Замість Володимира Крикунова в «Нафтохіміку» працюватиме Дмитро Балмін, призначений виконуючим обов’язки головного тренера.

 «Югра» і «Нафтохімік» є сусідами в турнірній таблиці КХЛ в конференції «Схід». Клуб з Ханти – Мансійська, набравши в поточному сезоні 25 очок, займає зараз десяте місце. «Нафтохімік» знаходиться на одинадцятій сходинці, а в активі команди з Нижнєкамську 23 очки.

 Лідером конференції «Схід» є хокейний клуб «Барис», який набрав після 22 – х ігор 49 очок.

 За матеріалами: khl.ru

Читайте також: