fbpx
Політика

Кокс і Квасневський: Законопроект Анжеліки Лабунської є кращою основою для вирішення проблеми Юлії Тимошенко

 Пет Кокс та Олександр Квасневський, які є представниками наглядової місії від Європейського парламенту, говорять про те, що побачили в Україні оптимальний проект закону, норми якого говорять про можливість ув’язненим лікуватися за кордоном, і який зможе вирішити питання колишнього прем’єр – міністра України Юлії Тимошенко.

 «Наша місія вивчила всі законопроекти з лікування засуджених за кордоном. Ми дійшли висновку, що законопроект Лабунської є кращою основою, на якій слід створювати та шукати необхідний консенсус між проурядовими та опозиційними партіями», – наводять сьогодні ввечері ЗМІ заяву представників наглядової місії Європарламенту.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 Пет Кокс та Олександр Квасневський звертаються до українських політиків з проханням «докласти всіх зусиль для досягнення консенсусу щодо подальших законодавчих кроків». При цьому Кокс і Квасневський просять «зробити це якомога швидше».

 Нагадаємо, що Олександр Квасневський і Пет Кокс у харківській лікарні сьогодні зустрілися з колишнім прем’єр – міністром України Юлією Тимошенко. У ЗМІ наводилися слова Олександра Квасневського, сказані політиком у холі лікарні щодо ситуації з Юлією Тимошенко. «Все буде добре, ми над цим працюємо», – заявив колишній президент Польщ .

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

 За матеріалами: Інтерфакс – Україна

Читайте також: