fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Дружина кримського екс-депутата постраждала в результаті вибуху

Напередодні, 30 жовтня, Ірина Файнгольд – дружина кримського олігарха і екс -депутата Cімферопольскої міськради Йосипа Файнгольда – отримала поранення в результаті вибуху.

Інцидент стався в особняку мільйонера в Сімферополі. Кур’єр доставив родині Файнгольд лист, в якому знаходився USB -флеш-накопичувач (у просторіччі флешка). Як тільки Ірина Файнгольд підключила пристрій до комп’ютера, пролунав вибух, в результаті якого жінці відірвало кілька пальців на руці.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

Зараз постраждала перебуває в міській лікарні, її стан оцінюється як задовільний. Міліція проводить в будинку подружжя Файнгольд слідчі заходи.

Йосип Файнгольд – один з найбільших підприємців Криму. Йому належить ряд великих сімферопольських ринків, він є співзасновником автотранспортного підприємства «Автодом». За підсумками 2008 року прізвище підприємця, статок якого оцінювався в 68 000 000 доларів, знаходилося в списку найбагатших жителів півострова. Щодо Йосипа Файнгольда було порушено дев’ять кримінальних справ, але всі вони згодом були закриті за недоведеністю.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: