fbpx
Шоу-бізнес

Джордж Клуні спростував чутки про свої романи

  З того моменту, як Джордж Клуні розірвав відносини зі Стейсі Кіблер, він став вважатися одним з найзавидніших холостяків Голлівуду. Виходячи з цього, недивним стає те, що акторові почали приписувати романи з різними красунями. Тільки за останній місяць, завдяки ЗМІ, світ дізнався про романи Джорджа Клуні з Кеті Холмс, Монікою Джекісіч і адвокатом Ассанжа Амаль Аламуддін.

В одному з інтерв’ю актор вирішив сам розповісти про свої романи, сказавши: «Три історії протягом трьох тижнів… Та я чемпіон! Звичайно, це все вигадка».

Представник актора повідомив, що Джордж Клуні вирішив пояснити ситуацію на тему свого особистого життя, оскільки просто втомився від чуток. Представник актора сказав: «Джордж ситий по горло цим маренням про Моніку. Крім того, він хоче, щоб Кеті трохи відпочила, а Амаль – зайнялася – таки проблемами Ассанжа. Я навіть спеціально подзвонив своєму підопічному, щоб дізнатися, наскільки правдиві плітки в жовтій пресі. Як і я очікував, він відповів, що не коментує особисте життя. Проте, Джордж проти того, щоб папараці переслідували всіх цих дівчат, так що він вирішив розставити всі крапки над "і"».

Джерело, наближене до голлівудського красунчика, підтвердив інформацію, сказавши, що Джордж Клуні ні з ким не зустрічається. «Кеті Холмс він лише обійняв на прем’єрі фільму "Гравітація". А з Амаль він співпрацює в рамках телепроекту про Сирію».

За матеріалами: People

Читайте також: