fbpx
Футбол

«Арсенал» (Київ). Трудовий колектив клубу готовий грати, а гендир говорить, що команда вже не грає

 Ситуація, що склалася навколо київського «Арсеналу», не просто не вирішилася, а стала ще заплутанішою.

 Сьогодні на офіційному сайті столичного клубу з’явилася чергова заява генерального директора київського «Арсеналу» Віктора Головка, який ще раз підтвердив, що клуб почав процес банкрутства. «Ми офіційно повідомили вищі інстанції українського футболу, що знімаємось з усіх змагань з причини відсутності фінансування», – зазначив Віктор Головко і додав, що київський «Арсенал» «вже не грає». Здавалося б, все ясно і зрозуміло, один з керівників команди заявляє про те, клуб грати не буде.

 Однак пізніше з’явився відкритий лист трудового колективу «Арсеналу», адресований вказаному нами вище Віктору Головку, а також президенту ФФУ Анатолію Конькову, почесному президенту ФФУ Григорію Суркісу, президенту Прем’єр – ліги Віталію Данилову і футбольним уболівальникам. У відкритому листі трудового колективу «Арсеналу» говориться про незгоду з рішенням не грати календарний матч 15 – го туру УПЛ з запорізьким «Металургом». Таке рішення було названо «передчасним і прийнятим без урахування інтересів трудового колективу».

 Трудовий колектив каже про свою стурбованість тим, що «в Україні може зникнути клуб з давньою історією». Крім того, у відкритому листі йдеться про готовність трудового колективу «створити колективний орган самоврядування клубом на період пошуку фінансування та виходу зі скрутного становища».

 «Ми самі починаємо пошук спонсорів та меценатів і заявляємо про згоду реструктуризації існуючих боргів по заробітній платі. Трудовий колектив ФК «Арсенал» зробить все можливе для того, щоб матч 15 – го туру української Прем’єр – ліги за участю ФК «Арсенал» Київ – «Металург» Запоріжжя відбувся», – підкреслюється у відкритому листі.

 За матеріалами: fcarsenal.com.ua . football.ua

Читайте також: