fbpx
Футбол

«Арсенал» (Київ): Відповіді на запитання “Як нам бути?” і “Що нам робити?” ніхто не може дати, – Віталій Рева

Досі незрозуміло, що буде далі з київським «Арсеналом». За словами голкіпера столичної команди Віталія Реви, «… відповіді на питання "Як нам бути?" І "Що нам робити?" ніхто не може дати».

«У нас все одно є якийсь роботодавець. Зараз він нам каже: "До побачення, хлопці, йдіть гуляйте", – повідомив Віталій Рева телевізійному каналу «Футбол». Воротар київського «Арсеналу» розповів і про те, що команді кажуть «не тренуйтеся», оскільки відбувається ліквідація клубу. «Завтра ми хочемо тренуватися, а нам кажуть: "Не треба". Ми не розуміємо ситуації. Зараз я поїду до керівників і буду з ними це обговорювати, якщо вони мене приймуть», – резюмує Віталій Рева.

Нагадаємо, що вчора з’явилася інформація про отримання Прем’єр-лігою письмового повідомлення від «Арсеналу» про те, що матчі 15-го туру УПЛ і чемпіонату U-21 проти запорізького «Металурга» не відбудуться. Причиною цьому стала відсутність фінансування столичної команди.

Також нагадаємо, що генеральний директор київського «Арсеналу» Віктор Головко повідомив про початок процедури банкрутства столичної команди, а також про те, що київський «Арсенал» знімається зі змань.

За матеріалами: football.ua

Читайте також: