fbpx
Кінотеатри

Зйомки “Трансформерів-4” завершено

 Незважаючи на всі перипетії, автори нової голлівудської картини "Трансформери: Епоха винищення" завершили зйомки, які проходили в Китаї. Реліз фільму намічений на літо наступного року.

 Продюсери не сумніваються, що картина матиме приголомшливий успіх як в США, так і в Піднебесній – адже у фільмі знімалася одна з найкрасивіших китайських акторок Лі Бінбін. Крім того, місцеві жителі дуже горді тим фактом, що глядачі всього світу зможуть помилуватися на екрані мальовничими гірськими пейзажами геологічного парку Улун / місто Чунцин, Південно – Західний Китай/, який у 2007 році був включений до переліку об’єктів всесвітньої спадщини ЮНЕСКО.

 Відповідно до існуючої в Китаї квоти, на екрани країни може виходити не більше 50 іноземних фільмів на рік. Щоб обійти цей закон, американські компанії часто створюють картини спільно з китайськими кіностудіями, і тоді їх роботи не потрапляють під категорію «іноземне кіно», відповідно, на них не поширюються обмеження.

 Нагадаємо, під час зйомок «Трансформерів – 4» в Китаї було скоєно напад на режисера Майкла Бея, а кількома днями пізніше – на одну зі співробітниць знімальної групи. В обох випадках здирники вимагали гроші за право працювати на «їхній території».

Зйомки «Трансформерів 4» (відео):

За матеріалами: ИТАР-ТАСС

Читайте також: