fbpx
Футбол

Гендир «Чорноморця»: “Ми б спробували подолати 456 км відстані хоч на автобусі, хоч на дрезині”

Останнім часом в українському футболі відбувається багато незрозумілих, а іноді і непояснених подій. З футбольної карти України зникають команди, не проводяться ігри Прем’єр -ліги, гасне світло під час матчів, а сьогодні не було зіграно матч у рамках 1/8 фіналу Кубка України. В Одесі не відбувся матч «Чорноморець» – «Дніпро», а причиною цьому послужила неможливість приземлення в одеському аеропорту літака з делегацією дніпропетровської команди.

Можливо, «Дніпру» варто було б пошукати інші способи дістатися до Одеси, тим більше, що погодні умови (сильний туман) були складними ще вчора. Але сталося те, що сталося. «Дніпро» на матч з «Чорноморцем» не прибув, і тепер слід очікувати рішення футбольних чиновників.

Цікаву думку про сформовану ситуацію висловив генеральний директор одеського "Чорноморця" Сергій Керницький, який заявив в ефірі телеканалу "Футбол" наступне: «У першу чергу, я хотів б вибачитися перед уболівальниками. Але клуб виявився заручником ситуації – жодної офіційної інформації від "Дніпра" до нас не надходило. Тому всі служби стадіону до проведення матчу готові».

«Якби це було з нашого боку, то ми б спробували подолати 456 км відстані хоч на автобусі, хоч на дрезині. Головний арбітр матчу Абдула не зміг вчора прилетіти рейсовим літаком, але зміг дістатися до Одеси сьогодні о 4 ранку автобусом», – підкреслив генеральний директор одеського клубу. «Є регламент, де написано, що таке неявка на матч, і які є наслідки. Ми не збираємося перегравати цей матч, у нас є свій цикл – єврокубки, чемпіонат і ось тепер Кубок, де ми вже вийшли в 1/4 фіналу. Чому ми повинні виправляти чужі огріхи?», – резюмує Сергій Керницький.

Раніше в ЗМІ наводилася думка делегата ФФУ Віктора Гайворонського, який заявив, що «після скасування матчу всі питання вирішує дирекція Прем’єр-ліги».

За матеріалами: terrikon.com

Читайте також: