fbpx
Футбол

Віце-президент ФФУ: Виникає варіант скорочення кількості команд в УПЛ

Ситуація, що склалася останнім часом в українському футболі, не може не насторожувати. Зникнення з футбольної карти України команд стає вже не чимось незвичайним, а цілком звичним. Безумовно, футбольні клуби припиняли своє існування і раніше, але зараз, за досить короткий проміжок часу, фінансові проблеми призвели до того, що своє існування припинив криворізький «Кривбас» і став близький до цього київський «Арсенал».

Ці команди довгий час грали в українській Прем’єр-лізі, а коли зникають команди елітного дивізіону – це резонанс. Нагадаємо, що вчора генеральний директор «Арсеналу » Віктор Головко заявив, що столичний клуб знімається зі змагань і починає процедуру банкрутства. А сьогодні в ЗМІ з’явилися слова першого віце-президента української Федерації футболу Анатолія Попова, який повідомив, що може бути розглянуте питання про скорочення кількості команд, які грають у Прем’єр-лізі.

«Природно, у зв’язку з нинішньою ситуацією і враховуючи ситуацію з «Кривбасом» у попередньому сезоні, виникає варіант скорочення кількості команд», – наводять ЗМІ слова Анатолія Попова, який підкреслив, що є різні пропозиції, щодо даного питання.

«Але це зараз питання для вивчення і для дискусій, не більше того», – резюмує перший віце-президент ФФУ.

За матеріалами: sport.ua

Читайте також: