fbpx
Футбол

Юрій Сак: “Рабінович не був президентом “Арсеналу”, він ним тільки числився”

Колишній футболіст збірної України Юрій Сак поділився своїми припущеннями щодо зникнення київського «Арсеналу» з футбольної карти країни.
 
«В українському футболі має місце парадоксальна ситуація. З одного боку наші гравці, команди, тримають планку в Європі. Однак з іншого боку – всередині країни твориться якась біда. У минулому сезоні зник «Кривбас», тепер на цій же стадії київський клуб», – прокоментував ситуацію Юрій Сак.
 
Проаналізував колишній футболіст також і роботу колишнього власника столичного «Арсеналу» Вадима Рабиновича. За словами Юрія Сака, президента в клубі по суті не було.
 
«Я вважаю – у киян і не було господаря. Рабинович ніби і числився президентом, однак не було тієї людини, яка була б сильно зацікавлена в розвитку цього клубу. Прикро…», – додав екс-футболіст.
 
Нагадаємо, що незабаром столичний футбольний клуб «Арсенал» може припинити своє існування. Про це вже заявили представники керівництва клубу. Зазначимо, що пов’язані дані кроки зі сформованим фінансовим становищем клубу.

 

Київський "Арсенал" починає процедуру банкрутства (відео):

За матеріалами: dynamo.kiev.ua

Читайте також: