fbpx
Новини світу

Чиновники привітали шахтарів Макіївки з виконанням річного плану

Працівників шахтоуправління ім. С.М.Кірова, яке входить до складу Державного підприємства "Макіїввугілля", з рекордним виконанням річного плану з видобутку вугілля привітав мер міста Макіївка Олександр Мальцев і директор департаменту розвитку базових галузей промисловості Донецької облдержадміністрації Ігор Низов. Про це УНН повідомили у прес-службі ДП "Макіїввугілля".

О. Мальцев у своєму вітанні зазначив, що успіх підприємства є результатом ударної роботи шахтарів, а також узгоджених дій інженерно-технічних працівників.

"Нехай ця чудова трудова перемога, підтверджує, що у гірників шахтоуправління ім. С. М. Кірова дійсно величезний трудовий потенціал, послужить подальшому зміцненню авторитету шахтарської професії, буде гідним прикладом самовідданої праці і професіоналізму в роботі. Від усієї душі бажаю всьому трудовому колективу шахти безпечної та безаварійної роботи, міцного здоров’я і благополуччя, нових трудових перемог і звершень на благо рідного міста!", – зазначив О. Мальцев.

Читайте також:  Папа Римський заявив, що Україні час "викинути білий прапор" і почати переговори з росією

І.Низов в листі генерального директора ДП "Макіїввугілля" Михайла Никифора привітав його з трудовим досягненням.

"Завдяки сумлінній роботі колективу гірників, з початку поточного року "на-гора" піднято 533 тис. тонн високоякісного "чорного золота". При цьому приріст до відповідного періоду минулого року склав більше 90 тис. тонн, а це яскраве і гідне свідчення високого рівня професіоналізму та наполегливості в досягненні кращих результатів своєї роботи. Особливо приємно відзначити те, що ви на шістдесят п’ять днів раніше існуючого календаря зустріли свій Новий рік і першими серед колективів шахт ДП "Макіїввугілля" виконали своє річне завдання. Ваша сьогоднішня перемога є належним внеском у розвиток промислового потенціалу області і такою, якою можна по праву пишатися. Нехай ніколи не згасає у ваших серцях вогонь життєвої сили, оптимізму та відданості справі! Прийміть слова щирої вдячності за вашу нелегку шахтарську працю. Висловлюю впевненість, що і надалі колектив шахтоуправління не зупиниться на досягнутому і буде працювати високопродуктивно", – йдеться у вітальному листі І. Низова.

Читайте також:  Папа Римський заявив, що Україні час "викинути білий прапор" і почати переговори з росією

Як раніше повідомляв УНН, 27 жовтня, працівники шахтоуправління ім. С. М. Кірова, яке входить до складу Державного підприємства "Макіїввугілля", достроково виконали план з видобутку вугілля на 2013 рік.

Нагадаємо, за 9 місяців поточного року шахтарі державного підприємства "Макіїввугілля " (Донецька область) здобули 1 млн 652 тис. 668 тонн вугілля і виконали план з видобутку на 101 %, додатково добувши 15 тис. 668 тонн вугілля.
Зокрема, шахта ім. В.Бажанова виконала план на 108,1 %, "Холодна Балка" – на 109.3 %, в/в ім. С.М. Кірова – 119.1 %, ім. Кірова – на 132.9 %.

Джерело: УНН

Читайте також: