fbpx
Футбол

ФК “Волинь” повторно звернувся до президента ФФУ

Футбольний клуб «Волинь» (Луцьк) сьогодні, 30 жовтня 2013 року повторно звернувся до президента Федерації футболу України Анатолія Конькова з проханням особисто втрутитися в ситуацію, яка склалася навколо питання членства луцького клубу «Волинь» у Федерації футболу Волині.

Керівництво «Волині» повторно інформувало президента ФФУ про те, що у разі, якщо протиправний тиск з боку нинішнього керівництва регіональної федерації буде продовжуватися, футбольний клуб може припинити своє існування, так як не зможе виступати у змаганнях серед клубів української Прем’єр-ліги.

«Вже в найближчий час всі футбольні функціонери зможуть побачити повтор ситуації, яка нещодавно склалася із зникненням з української футбольної карти таких сильних і самобутніх футбольних клубів, як криворізький «Кривбас» і київський «Арсенал». Жоден інвестор не візьметься займатися фінансуванням клубу, який всілякими протиправними методами не допускають до змагань, – йдеться в новому зверненні «Волині» до Анатолія Конькова. – Зараз футбольні керівники Волині змушують наш клуб займатися не спортивною складовою, а акцентуватися лише на юридичному захисті своїх правових позицій».

Тому керівництво луцького клубу просить президента ФФУ терміново втрутитися в ситуацію, яка склалася навколо питання членства в обласній футбольній організації. Це тісно пов’язано з проведенням звітно-виборної конференції Федерації футболу Волині, запланованої на 14 листопада 2013 року.

Нагадаємо, що 21 жовтня цього року клуб «Волинь» вже звертався до ФФУ з листом, в якому поінформував головних футбольних функціонерів про суть проблеми.

За матеріалами: isport.ua

Читайте також: