fbpx
Політика

Олійник вважає, що між «Батьківщиною» та «УДАРом» йде боротьба

 Як повідомив член парламентської фракції Партії регіонів Володимир Олійник, вже зараз лідери партій «УДАР» і «Батьківщина» – конкуренти на президентських виборах і ця конкуренція між ними постійно загострюється. На думку нардепа, згодом ця конкурентна та недобросовісна боротьба може привести до справжнього протистояння між двома опозиційними політичними силами.

Що ж до самої поправки до Податкового кодексу, яка послужила причиною обурення з боку опозиції, то Володимир Олійник підкреслив, що вона стосується лише регулювання податків і навряд чи як-небудь пов’язана з президентськими виборами.

Читайте також:  Туреччина наполягає на "переговорах" між Україною та росією

«Але тут є й не так правовий аспект, скільки моральний. Ви бачили, щоб, скажімо, в Німеччині чи Франції, або в іншій європейській країні балотувався кандидат у президенти, який би платив податки в іншій державі? Це був би абсурд», – зазначив Володимир Олійник.

За його словами, в цілому він згоден з експертами, які стверджують, що поправка не несе жодних загроз участі Кличка в президентських виборах, але сам перебуває в подиві від того, як політичний діяч може претендувати на місце президента, оплачуючи податки в іншій країні.

Читайте також:  В Закарпатському угорському інституті влаштували освітянську конференцію але не обійшлося без орбанської пропаганди

«Щодо цього є питання, але це те питання, що зададуть виборці», – додав нардеп.

Читайте також: