fbpx
Спорт

На Таймс-сквер у Нью-Йорку презентували сочинську Олімпіаду

У Нью-Йорку на знаменитій площі Таймс-сквер у вівторок пройшла презентація зимових Олімпійських ігор в Сочі, до яких залишилося 100 днів. У центрі Манхеттена встановили електронне табло, на якому почався зворотний відлік часу до старту змагань.

У презентації Сочі-2014 брали участь кілька десятків провідних американських спортсменів, що представляють 15 різних видів спорту. Вони охоче спілкувалися з журналістами і провели "живу" презентацію деяких, найбільш популярних олімпійських видів спорту – хокею, фігурного катання, керлінгу та сноуборду. Для цього в центрі Манхеттена був споруджений невеликий каток і "сніговий" схил.

На Таймс-сквер працювали 12 інтерактивних майданчиків, де жителі Нью-Йорка і гості «Великого яблука» могли, наприклад, дізнатися, що таке бобслей і навіть посидіти у справжньому бобі. Все, що відбувається на майданчиках транслювалося на величезних рекламних щитах, встановлених на сусідніх хмарочосах.

Відкривав захід олімпійський чемпіон та багаторазовий чемпіон світу бобслеїст Стівен Холкомб, який сказав, що задоволений тим, як просувається підготовка його екіпажу до Олімпіади. "Поки все йде добре, наша команда демонструє сильні результати. У нас на підході два нові боби, які обіцяють бути дуже швидкими", – зазначив бобслеїст.

Презентація майбутньої сочинської Олімпіади пройде ще в 12 великих містах США, зокрема, в Бостоні, Далласі, Атланті, Лос-Анджелесі, Лас-Вегасі, Міннеаполісі і Чікаго. Нагадаємо, відкриття Олімпійських ігор в Сочі відбудеться сьомого лютого 2014 року.

За матеріалами: ИТАР-ТАСС

Читайте також: