fbpx
Кінотеатри

Над сіквелом комедії «Близнюки» все ще працюють

 У 1988 році на екрани кінотеатрів вийшла комедія «Близнюки», яка розповідала історію возз’єднання найнесхожіших у світі близнюків, ролі яких виконали актори Арнольд Шварценеггер і Денні ДеВіто. Після того, як Арнольд Шварценеггер пішов з політики і повернувся в кіно, почали з’являтися різні новини, щодо продовження фільмів, в яких він перш знімався. Серед них опинилися і «Близнюки».

Актор неодноразово говорив про сіквел і заявляв про свою готовність зніматися. Проте, з часом новини про даний проект стихли і багато людей поставили під сумнів ймовірність його виходу, однак, як виявилося, проект ще живий.

Сценарист Джош Гед поділився деякими подробицями сіквела, який називатиметься «Тройняшки». Він підтвердив інформацію про те, що в другій частині фільму головні герої зустрінуть свого третього брата, роль якого виконає Едді Мерфі. За словами Джоша Геда, вони дуже обережно підходять до сюжету картини, оскільки зрозуміло, що жанр комедії сильно змінився з моменту виходу першого фільму.

Він також повідомив, що цілком можливо, що незабаром буде дано старт зйомок фільму. За словами Джоша Геда, перший чорновий сценарій уже готовий і зараз готується другий, до якого вносяться деякі зміни.

«Упевнений, що фільм буде приголомшливий. І не варто сумніватися в тому, чи добереться він до екранів», – підкреслив сценарист.

Читайте також: