fbpx
Футбол

Крах київського «Арсеналу». «Ситуація з Рабиновичем була чистою аферою», – Олександр Онищенко

За словами генерального директора київського «Арсеналу», столичний футбольний клуб знімається з усіх змагань і починає процедуру банкрутства. Таким чином, якщо київський клуб припинить своє існування, то в сезоні-2013/2014 в українській Прем’єр-лізі гратимуть 15 команд. Про проблеми київського «Арсеналу» говорять давно і не зовсім зрозумілою виглядала ситуація зі зміною власника цієї команди. Нагадаємо, що раніше президентом і власником київського «Арсеналу» був Вадим Рабинович, а потім керівником «Арсеналу» нібито став народний депутат України Олександр Онищенко.

У ЗМІ неодноразово наводилися слова Рабіновича і Онищенка, аналізуючи які складно було зробити висновок про те, кому ж насправді належить команда та чи передав колишній власник всі необхідні документи власнику новому. 

Сьогодні в засобах масової інформації з’явилися слова Олександра Онищенка, який заявив, що його боргів перед столичним «Арсеналом» немає. «Я їх всі погасив, тому команду і допустили до чемпіонату», – повідомив Олександр Онищенко і додав, що «ця ситуація з Рабиновичем була чистою аферою. Він продав клуб, який йому не належав».

Олександр Онищенко також повідомив, що на київський «Арсенал» він витратив близько десяти мільйонів доларів. При цьому Онищенко, відповідаючи на запитання, чи візьметься він за інший футбольний клуб у майбутньому, відповів, що йому потрібно відпочити, і він поки не буде про це говорити.

За матеріалами: isport.ua

Читайте також: