fbpx
Шоу-бізнес

Битва хорів. Ведучим російської версії шоу став Потап

  27 жовтня в Росії розпочався другий сезон популярного шоу «Битва хорів», вестиме яке український шоумен Потап  разом з Валерієм Меладзе та Наталею Стефаненко.

У вересні пройшли кастинги на шоу «Битва хорів» у восьми регіонах Росії, і вже зараз команди найсильніших вокалістів під керівництвом зіркових наставників будуть боротися за звання «Кращий хор країни» та приз в один мільйон рублів.

Сам Потап розповів: «Торік в одному з випусків програми разом з Настею ми виконали свій хіт «Чумачеча весна» у супроводі хорів, і вже тоді я перейнявся незвичайною атмосферою цього шоу. Я був вражений відмінною організаторською роботою і божевільним прагненням кожної команди до перемоги. Виступати в прямому ефірі завжди складно і непередбачувано, але саме такий формат вокальних битв найчесніший і дуже захоплюючий. Як ведучий «Битви хорів» я з радістю виступлю як посередник між учасниками і глядачами і вже з упевненістю можу заявити – попереду нас чекає яскраве, приголомшливе справжнє шоу!».

До слова, Потап досить часто суміщає продюсерську і музичну діяльність з роботою ведучого. Участь Потапа в будь-якому проекті є гарантією відмінного настрою і безлічі яскравих коментарів.

Перший випуск другого сезону «Битви хорів» (Відео):

 

  За матеріалами: Продюсерський центр Потапа «MOZGI Entertainment»

 

Читайте також: