fbpx
Новини світу

Google незабаром запустить у виробництво свій «розумний годинник»

 Новини про нові продукти Google з’являються із завидною швидкістю, проте «корпорація добра» поки що не поспішає давати якісь офіційні коментарі і вже тим більше називати дати презентацій цих самих новинок.

 Зараз з’явилися нові подробиці «розумних годин» від Google, чутки про які з’являлися вже неодноразово. Так, повідомляється, що зараз «корпорація добра» знаходиться на завершальній стадії розробки своїх годинників і зовсім скоро почне їх масове виробництво. Відзначається, що представники Google вже ведуть переговори з азіатськими постачальниками.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 Як очікується, «розумний годинник» від Google будуть працювати на Android, а також будуть оснащені пошуковим сервісом компанії – Google Now. Годинники зможуть відповідати на запитання користувача, давати рекомендації та багато іншого.

 При цьому йдеться про те, що в Google приділили багато уваги автономності пристрою, оскільки для багатьох це має дуже важливу роль – мало хто хоче заряджати щодня ще й годинник, крім смартфона. До слова, саме проблема з автономністю призвела до того, що «розумний годинник» Samsung Galaxy Gear так і не здобув успіху на ринку.

Читайте також: