fbpx
Спорт

Француз Н.Мау вибив українця А.Долгополова з сітки Мастерса в Парижі

 Український тенісист Олександр Долгополов не зумів пройти перше коло престижного турніру серії АТР BNP Paribas Masters із призовим фондом 2 646 495 євро у французькій столиці, передає УНН. Непереборним для Олександра став місцевий тенісист, володар wild card, 31- річний Ніколя Мау, якому українець поступився у двох сетах 6:7 (6), 1:6.

 Власне, вирішальним у поєдинку став перший сет. Француз мав на ньому певну перевагу – перш за все завдяки своїй потужній подачі. Він зробив 5 ейсів і виграв всі розіграші на першій подачі, за винятком одного. І все ж цей ігровий відрізок логічно котився до тай – брейку. Правда, для цього А. Долгополову довелося двічі відігравати сет – пойнт на своїй подачі в 12 геймі.

 Тайк – брейк видався драматичним. Спочатку Н. Мау повів 2:0. Потім А. Долгополов виграв 6 очок поспіль, і, здавалося, все, адже мав 4 сет- пойнта. Але наполегливий француз зібрав волю в кулак і теж взяв 6 очок поспіль, вигравши таким чином цей неймовірний Тайк – брейк.

 Зрозуміло, що на другий сет А. Долгополов вийшов спустошеним і тримався він недовго. Знову зміг виграти лише очко в першій подачі французького тенісиста, зробив за матч 6 подвійних помилок проти трьох і виконав 4 ейси проти восьми у суперника. Співвідношення очок 78-60 на користь Н. Мау, який буде продовжувати грати в своїй столиці.

 Джерело: УНН

Читайте також: