fbpx
Новини світу

Україна завжди пишатиметься здобутками ветеранів – Віктор Янукович

Президент України Віктор Янукович під час участі в урочистостях з нагоди 70-річчя визволення Дніпропетровська від німецько-фашистських загарбників зазначив, що Україна завжди пишатиметься здобутками ветеранів, передає кореспондент УНН з посиланням на прес-службу президента.

"Сьогодні ми віддаємо данину поваги вам, дорогі ветерани. Ми низько схиляємо голови перед світлою пам’яттю мільйонів воїнів і мирних людей, які поклали своє життя заради миру і майбутнього прийдешніх поколінь", – підкреслив Віктор Янукович під час урочистостей.

Читайте також:  Угорський уряд не прийняв делегацію сенаторів США, яка приїхала у Будапешт з ним на зустріч

На переконання Глави держави, пам’ять про подвиг переможців буде жити завжди.

"У часи воєнного лихоліття ваші земляки гідно воювали на фронтах, самовіддано працювали в тилу на евакуйованих підприємствах. Спільними зусиллями вони зробили значний внесок у перемогу", – підкреслив президент.

"Україна завжди за правом пишатиметься вашими, дорогі ветерани, трудовими досягненнями, в результаті яких Дніпропетровська область відродилася з попелу та руїн, стала одним з потужних наукових, промислових і культурних центрів держави, добре відомих далеко за її межами", – підкреслив Віктор Янукович.

Читайте також:  Британія і союзники планують надати Україні безпілотники зі штучним інтелектом

Джерело: УНН

Читайте також: