fbpx
Шоу-бізнес

Торі Спеллінг зачепила поведінка Кеті Холмс

 Торі Спеллінг розповіла про своє ставлення до колишньої подруги Кеті Холмс, сказавши, що зараз вона викликає лише жалість.

Нещодавно актриса Торі Спеллінг випустила нову автобіографію Telling it like it is, в якій розповіла «як це було насправді». З’ясувалося, що 40-річна актриса і письменниця Торі Спеллінг познайомилася з Кеті Холмс ще в 90-ті роки, коли обидві актриси тільки починали свій шлях у кіно: Торі знімалася в серіалі «Беверлі- Хіллз: 90210» і Кеті в «Бухті Доусона».

Як говорить Торі Спеллінг, Кеті Холмс радикально змінилася після весілля з Томом Крузом. Колись подруги, вони випадково зустрілися в офісі педагога з вокалу через десятиліття. Кеті Холмс привіталася і відразу відсторонилася. Торі Спеллінг в автобіографії прокоментувала цей момент, сказавши: «Я не знала, як поводитися. Обійняти її або потиснути руку? Але я швидко вловила сигнал, який йшов від Кеті: не підходь до мене ні на крок. Я занервувала. І зрозуміла, що ці десять років розділили нас назавжди. Утворилося провалля. І ми вже точно б не стали обговорювати її тодішнього чоловіка Тома Круза».

Далі Торі згадала, що зробила комплімент на адресу 7-річної Сурі, а Кеті лише підняла брови, коли дізналася, що у Торі на той момент було двоє дітей. Торі сказала: «Це мене реально добило. Невже вона така зайнята? Невже вона не гортає таблоїди? Невже вона нічого не знає від інших знаменитостей і їх дітях? І ось ми мовчки стояли… Кеті була наче зроблена з пластмаси. До слова, я настільки нервувала, що аж спітніла, що для мене – крайня рідкість», додавши при цьому: «Коли роздратування минуло, мені лише стало її шкода. У реальності її обличчя було настільки ж нещасним, як і на численних фото папараці. Так, вона намагається натягувати щасливу маску, але фальш видно за версту».

За матеріалами: US Weekly

Читайте також: