fbpx
Футбол

Стали відомі суперники збірної Росії по товариських матчів

Російський футбольний союз визначився з суперниками національної збірної з найближчих товариських матчів. Всупереч очікуванням збірна Росії не буде грати з командами Бразилії та Іспаніі.15 листопада російські футболісти проведуть поєдинок з суперниками з Сербії, а 19 листопада вийдуть на поле зі збірною Південної Кореї. Обидві зустрічі пройдуть в Об’єднаних Арабських Еміратах. Про те, на якому стадіоні і в який час будуть грати команди, стане відомо незабаром.

Обидві товариські зустрічі відбудуться в ті дні, коли команди, що зайняли другі місця в групах, гратимуть стикові матчі за право взяти участь у чемпіонаті світу, який пройде наступного року в Бразилії. У рейтингу ФІФА російська збірна зараз займає 19-е місце, збірна Сербії знаходиться на 28-му місці, а Південної Кореї – на 56-му. Серби путівку на ЧС-2014 не отримали, а корейці вже забезпечили собі участь у турнірі.

Збірна Росії раніше двічі зустрічалася з сербськими суперниками в товариських іграх і обидва рази здобула перемоги. У 2008 році росіяни виграли з рахунком 2:1, а в 2011 році – з рахунком 1:0. Зі збірною Південної Кореї росіяни зустрінуться вперше.

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: