fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Син Владислава Лістьєва в п’яному вигляді влаштував ДТП

Олександр Лістьєв, син відомого тележурналіста Владислава Лістьєва (фото), застреленого в під’їзді власного будинку в 90-ті роки, перебуваючи за кермом автомобіля Mazda, на МКАД потрапив у ДТП, перебуваючи при цьому в стані алкогольного сп’яніння.

Пригода сталася ще в суботу, проте відомо про неї стало тільки зараз. Як повідомляло джерело в МВС, Олександр Лістьєв спробував втекти з місця ДТП, проте, був вчасно затриманий і за це правопорушення заарештований на чотири доби. У столичному ДАІ підтвердили факт ДТП, але не стали розкривати імен учасників аварії, додавши лише, що один з учасників даної аварії раніше був позбавлений водійських прав і перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння.

Читайте також:  СБУ затримала російського агента, який намагався підірвати поштове відділення у Запоріжжі

«В ході перевірки учасників ДТП було встановлено, що водій автомобіля Mazda в березні 2013 року був позбавлений права керування транспортним засобом на 18 місяців за відмову від проходження медичного огляду на стан алкогольного сп’яніння. У ході проведення експертизи було встановлено, що водій Mazda був п’яний», – сказав він.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

Нагадаємо, Владислав Лістьєв став широко відомий за часів СРСР як ведучий програми «Взгляд». Пізніше він вів такі передачі, як «Поле чудес», «Час Пік», «Тема », а в 1995 році був призначений генеральним директором Громадського російського телебачення (ГРТ) і, буквально, через кілька днів його вбили. Це злочин, що став одним з найгучніших вбивств в країні в 90-ті, поки так і залишається нерозкритим.

Син Владислава Лістьєва в п’яному вигляді влаштував ДТП (відео):

За матеріалами: vesti.ru. Відео: rutv.ru

Читайте також: