fbpx
Політика

Опозиціонери лише на словах пропонують знизити пенсійний вік – КПУ

 Народний депутат України від фракції Комуністичної партії України Сергій Гордієнко заявив, що представники опозиційних сил лише на словах хочуть скоротити пенсійний вік, проте на ділі нічого для цього не роблять.

Зокрема, як зазначили в КПУ, представники, як опозиції, так і Партії регіонів минулого тижня відмовилися розглядати пенсійні законопроекти, серед яких був і той, яким пропонується знизити пенсійний вік для жінок до 55 років. При цьому наголошується, що серед відповідних законопроектів були ті, які внесли самі опозиціонери і регіонали.

У той же час, як повідомив Сергій Гордієнко, це вже не перший раз, коли опозиція відмовляється приймати власні законопроекти.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

«У цьому суть олігархічних партій – вони тільки базікають про захист інтересів простих людей, але нічого для цього не роблять. І соціально значущі закони вони пишуть тільки для того, щоб «зафіксувати» перед виборцями факт «турботи про українців». Коли ж справа доходить до голосування, вони або підлаштовують «брак голосів», як неодноразово робила «опозиція», або просто відмовляються голосувати, як це було в п’ятницю з законами про зниження пенсійного віку», – цитує слова Гордієнко прес-служба КПУ.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

За його словами, вивчивши історію голосування опозиційних сил можна побачити, що вони підтримують виключно євроінтеграційні законопроекти, тим самим захищаючи інтереси західних бізнесменів.

Сергій Гордієнко вважає, що якщо опозиції дійсно важлива доля пенсіонерів, то вони б подбали прийняти відповідні законопроекти, до того ж, така можливість з’являлася вже не один раз.

Як повідомив депутат, КПУ вже неодноразово вносила відповідні законопроекти на розгляд парламенту, і не вистачало лічених голосів для їх прийняття.

Читайте також: