Обвинувачений у “врадіївській справі” С. Рабіненко розповів, як його били в міліції

Сьогодні, 29 жовтня, в судовому засіданні за так званою "врадіївською справою" як свідка допитали обвинуваченого Сергія Рабіненка, який розповів, що його били в міліції, передає кореспондент УНН.

Обвинувачений розповів, як у райвідділі його били двоє інших підсудних Євген Дрижак і Михайло Кудринский.

С. Рабіненко розповів, що тодішній заступник начальника Врадіївського РВВС Кудринський тримав його, а бив Дрижак.

Міліціонери вимагали від нього, щоб він, даючи свідчення, не згадував Дрижака. Після цього Рабіненко почав розповідати слідчому, що в злочині винні тільки він і Дмитро Поліщук.

"Дрижака не було з тобою, а про Поліщука можеш говорити", – процитував у суді слова Кудринського Рабіненко.

Він також повідомив, що саме Кудринский сказав йому, що слід відігнати авто на автомийку.

Related Post

За словами Рабіненка та його адвоката, він боявся повідомляти працівникам прокуратури і судмедекспертам про причетність Дрижака до злочину, адже боявся міліції, представники якої майже завжди були поруч. Свідоцтво про причетність Дрижака він почав давати тільки після того, як Дрижака затримали.

Нагадаємо, в смт Врадіївка Миколаївської області 26 червня троє чоловіків затягнули в автомобіль 29-річну І. Крашкову, вивезли її в лісосмугу біля с. Сірово, побили і зґвалтували. У постраждалої – відкриті переломи черепа, різані рани на голові, обличчі, множинні удари і гематоми.

Жертва насильства повідомила слідчому, що її побили і зґвалтували два офіцери міліції – лейтенант Дмитро Поліщук та старший лейтенант Євген Дрижак. У побитті також брав участь місцевий таксист М.Рабіненко.

Судові засідання у " врадіївській справі" почалися 8 жовтня.

Кримінальне провадження розглядає Першотравневий районний суд. Засідання проходять у закритому режимі в Миколаєві.

Джерело: УНН
Leave a Comment