fbpx
Кінотеатри

Майлз Теллер може з’явитися в рімейку «Фантастичної четвірки»

 Новини про рімейк кінокомікса «Фантастична четвірка» почали з’являтися вже досить давно, проте останнім часом їх кількість значно зросла. Все це пов’язано з бажанням продюсерів якнайскоріше запустити фільм у виробництво.

 Зараз з’явилася нова інформація про кастинг. Так, 26 – річний актор Майлз Теллер, який знайомий глядачам за комедією « 21 і більше», розповів про те, що прослуховувався на роль одного з головних героїв фільму – Ріда Річардса, також відомого як Містер Фантастік.

 Актор зізнався, що якщо все складеться вдало і йому все ж дістанеться ця роль, то він обов’язково викладеться на повну, щоб відповідати своєму героєві.

 При цьому слід зауважити, що Майлз Теллер набагато молодший від свого героя. Наприклад у попередній дилогії «Фантастична четвірка», роль Ріда Річардса виконав 33 – річний на той час Йоан Гріффіт.

 Враховуючи те, що раніше з фільмом спливали імена інших молодих акторів, а саме Сірши Ронан і Майкла Б. Джордана, все це свідчить про те, що творці мають намір значно омолодити склад Супергеройської команди, проте як це сприймуть фанати однойменного коміксу, сказати складно.

Читайте також: