fbpx
Політика

Ляшко домігся, щоб регіонали не закрили лікарні в Чернігові

  Сьогодні, 29 жовтня, в Чернігові відбулося засідання міської ради, на якому також був присутній народний депутат України Олег Ляшко. Ще вранці він написав на своїй сторінці в Facebook, що має намір прийти на сесію, щоб перешкодити представникам Партії регіонів прийняти рішення про закриття двох міських лікарень.

Як виявилося, в кінцевому підсумку Олегу Ляшку вдалося домогтися своєї мети, і на сесії не було прийнято відповідне рішення. Цією новиною він поділився з користувачами соціальної мережі Facebook.

Читайте також:  ІПСО рф лякає угорців батальйоном "Айдар"

«Повертаюся з Чернігова з перемогою. Не дозволив регіоналам на сесії міської ради протягнути рішення про закриття двох лікарень», – написав депутат.

За його словами, щоб змусити представників Партії регіонів почути голос народу, він був змушений завести до сесійної зали близько сотні осіб. Він додав, що це призвело до того, що регіонали відразу ж почали залишати зал засідань.

Читайте також:  В Закарпатському угорському інституті влаштували освітянську конференцію але не обійшлося без орбанської пропаганди

«Народ – це сила», – підкреслив Олег Ляшко.

Читайте також: