fbpx
Політика

Володимир Рибак: Регіони повинні навчитися заробляти самостійно

 В аспекті здійснення реформи місцевого самоврядування регіони повинні навчитися самостійно заробляти і наповнювати місцеві бюджети. Про це заявив спікер Верховної Ради Володимир Рибак на засіданні Координаційно – консультативної ради з питань місцевого самоврядування, яке відбулося у Рівному.

 Також, за словами голови парламенту, представники місцевих рад, депутатський корпус, керівництво місцевих державних адміністрацій, голови місцевих рад різного рівня повинні навчитися контактувати з людьми, швидко реагувати на їхні проблеми і вирішувати їх.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

 Не менш важливим на сьогодні залишається питання створення робочих місць, мінімізації безробіття, вирішення проблем розвитку сільських територій. Також регіони повинні серйозно поставитися до питання розвитку та належного утримання комунального господарства, раціонального використання енергії.

 «Йде зима, а значить об’єкти соціальної інфраструктури, житловий фонд повинні бути належно забезпечені теплом», – підкреслив при цьому Володимир Рибак.

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

 За матеріалами: rada.gov.ua

Читайте також: