fbpx
Шоу-бізнес

Альона Водонаєва травмувалася

Альона Водонаєва сильно травмувалася на репетиції нового танцю.
 
 Вже другий місяць Альона Водонаєва осягає премудрості мистецтва танцю. Телеведуча приймає участь у проекті «Танці з зірками» де танцює в парі з досвідченим партнером Євгеном Папунаішвілі. Пара є однією з найяскравіших на шоу, тому саме їх постановки або нещадно критикують або ж хвалять і ставлять у приклад іншим учасникам .
 
 Минулої суботи Альона і Євген зайняли перше місце в турнірній таблиці завдяки віденського вальсу, а вже цього тижня їм треба розучити танець джайв.
 
 Сьогодні Альона Водонаєва повідала про нещасний випадок, який трапився з нею на вечірній репетиції. Альона Водонаєва написала: «Вчора вирішили з Женею спробувати нову підтримку… Я сіла йому на плечі, а тіло опустила назад, поставивши долоні на підлогу. Він тримав мене тільки за щиколотки. Женя каже: "А спробуй тільки за рахунок пресу піднятися назад і знову опинитися на плечах". Він не чекав, що я почну це робити моментально… Я зібралася в тонус і різко підняла корпус нагору, в той момент, коли Женя ще не увійшов до свого балансу і не був до цього готовий. Він просто почав падати назад… разом зі мною. Щоб ви уявили, як це було, описую. Я склалася в хребті просто навпіл і моя дупа дістала до моєї голови, яка в той момент разом з шиєю вже лежала на підлозі. Плюс до всього, разом з моїми щиколотками, спиною, прямо на мене впав Женя, який у пошуках опори в цей момент, одним своїм каблуком з усієї сили встав мені на кисть руки, іншим на підборіддя…» (орфографія і стилістика збережені).
 
 Також Альона Водонаєва розповіла, що сподівається, що зі спиною все буде добре, тому що якщо щось і відбувається, то відразу.
 
 До слова, пару Альони та Євгенія і правда переслідують невдачі. Так, наприклад, через пару випусків після старту проекту «Танці з зірками» Альона Водонаєва захворіла на грип і пара була змушена розучувати танець за два дні до прямого ефіру.

 

Альона Водонаєва та Євген Папунаішвілі – Віденський вальс (Відео):

 За матеріалами: story.com.ua

Читайте також: