fbpx
Кінотеатри

У рімейку «Горця» з’явився режисер

 Рімейк знаменитої франшизи «Горець», на головну роль в якому довгий час був приписаний актор Райан Рейнольдс, нарешті обзавівся режисером. Як повідомляється, постановкою фільму займеться француз Седрік Ніколя – Троян, для якого цей фільм стане дебютом в режисурі.

 Слід зауважити, що до цього Седрік Ніколя – Троян займався спецефектами до фільмів і навіть був номінований на «Оскар» за роботу, виконану для фільму «Білосніжка та мисливець».

 Перш ніж він зайняв місце режисера, рімейком «Горця» мав займатися іспанець Хуан Карлос Фреснадільо.

 Седрік Ніколя – Троян зізнався, що є фанатом однойменного серіалу і старанно готувався до зустрічі з продюсерами, на якій представив власне бачення проекту. За словами майбутнього режисера, «Горець» був його улюбленим фільмом, як і серіал, який,  до слова, знімали у Франції, звідки Ніколя – Троян родом.

 Також він розповів, що спочатку скептично ставився до ідеї ремейка, але ознайомившись зі сценарієм, переглянув свою думку і почав уявляти, як можна було б перенести героїв франшизи в даний час.

 Як повідомив Седрік Ніколя – Троян, на головну роль він має намір взяти європейського актора, а до нього в напарники якусь зірку.

 Зйомки рімейка заплановані вже на наступний рік.

Читайте також: