fbpx
Політика

Українське керівництво зробить усе для успішної асоціації з ЄС – Калюжний

 Народний депутат України від фракції Партії регіонів, голова парламентського комітету з іноземних справ Віталій Калюжний зустрівся із заступником міністра закордонних справ і європейської інтеграції Молдови Валеріу Ківерем.

Про це повідомила прес-служба Партії регіонів.

Крім того, на зустрічі також був присутній посол Молдови в Україні.

Під час переговорів, співрозмовники відзначили, що європейський вектор зовнішньої політики є ключовим як для України, так і для Молдови. Також сторони обговорили проблеми та перспективи, щодо євроінтеграції обох країн.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

Віталій Калюжний зазначив, що вважає європейський напрям цивілізованим вибором України. Також він запевнив, що керівництво України має намір зробити все можливе, для успішного підписання Угоди про асоціацію з Євросоюзом.

У той же час, Валеріу Ківер розповів, що Молдова планує парафувати Угоду про асоціацію з Євросоюзом під час майбутнього саміту «Східного партнерства» у Вільнюсі. Додатково він зазначив, що парламентське співробітництво відіграє велику роль у розвитку україно-молдавських відносин і повідомив, що в Молдові очікують візиту спікера Верховної Ради України Володимира Рибака.

Читайте також: