fbpx
Новини світу

Україна завжди пишатиметься здобутками ветеранів – Віктор Янукович

Президент України Віктор Янукович під час участі в урочистостях з нагоди 70-річчя визволення Дніпропетровська від німецько-фашистських загарбників зазначив, що Україна завжди пишатиметься здобутками ветеранів, передає кореспондент УНН з посиланням на прес-службу президента.

"Сьогодні ми віддаємо данину поваги вам, дорогі ветерани. Ми низько схиляємо голови перед світлою пам’яттю мільйонів воїнів і мирних людей, які поклали своє життя заради миру і майбутнього прийдешніх поколінь", – підкреслив Віктор Янукович під час урочистостей.

Читайте також:  Чехія знайшла для України 800 тисяч снарядів, але потребує фінансування

На переконання Глави держави, пам’ять про подвиг переможців буде жити завжди.

"У часи воєнного лихоліття ваші земляки гідно воювали на фронтах, самовіддано працювали в тилу на евакуйованих підприємствах. Спільними зусиллями вони зробили значний внесок у перемогу", – підкреслив президент.

"Україна завжди за правом пишатиметься вашими, дорогі ветерани, трудовими досягненнями, в результаті яких Дніпропетровська область відродилася з попелу та руїн, стала одним з потужних наукових, промислових і культурних центрів держави, добре відомих далеко за її межами", – підкреслив Віктор Янукович.

Читайте також:  Угорський уряд не прийняв делегацію сенаторів США, яка приїхала у Будапешт з ним на зустріч

Джерело: УНН

Читайте також: