fbpx
Футбол

Турнір «Кубок Віктора Баннікова – 2013» офіційно відкрито

 29 жовтня 2013 року на НСК «Олімпійський» відбулася прес – конференція з нагоди старту футбольного турніру «Кубок Віктора Баннікова – 2013». Варто відзначити, що це вже XVI Міжнародний дитячий турнір (категорія U -13) пам’яті першого президента Федерації футболу України Віктора Баннікова.

 Молоді футболісти з юнацьких клубів восьми українських команд, які пройшли відбірковий етап, і запрошені команди з Угорщини та Узбекистану будуть боротися за трофеї на футбольних полях Києва. Матчі турніру проходитимуть на полях ДЮФШ «Динамо» імені Валерія Лобановського і ДЮСШ -15. Матч за 3 – е місце і фінальна гра проходитимуть на НСК «Олімпійський» 1 листопада о 12:00 і 13:00, відповідно. Після фінальної гри пройде урочиста церемонія нагородження переможців «Кубку Віктора Баннікова – 2013».

 Сергій Симак, генеральний директор Державного концерну «Спортивні арени України», сказав, що НСК «Олімпійський» з честю прийматиме міжнародний турнір «Кубок Віктора Баннікова». Сергій Симак також зазначив, що, якщо з часом турнір буде розширювати свої межі і буде брати участь все більша кількість колективів, то до проведення турніру, можливо, буде підключена і «Арена Львів».

 Ігор Кочетов, президент Федерації футболу міста Києва, говорив про те, що підростаюче покоління футболістів деже щасливе, що фінал буде проводити на НСК «Олімпійський», в тому місці, де свого часу пройшов фінал «Євро -2012».

 Володимир Мунтян, легенда «Динамо», на прес – конференції сказав, що він повністю переконаний у тому, що «Кубок Віктора Баннікова» стане незабутньою подією в житті дітей, особливо фінал, який пройде на НСК «Олімпійський».

Читайте також: