fbpx
Політика

Сирійська національна рада хоче відправити у відставку Лахдара Брахімі

 Сирійська національна рада (СНР) запропонував відправити у відставку алжирського дипломата Лахдара Брахімі, який займає посаду спеціального представника ООН і Ліги арабських держав щодо Сирії. Про це заявляють в одній з арабських газет.

 Також в СНР запропонували винести дане питання на засідання голів Міністерства закордонних справ Ліги арабських держав. Додамо, що засідання заплановане на найближчу неділю і пройде воно у Каїрі.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 Своєю чергою, офіційний представник Національної коаліції Луей Сафі заявив, що в коаліції поки не вимагають офіційного відсторонення Брахімі від займаної посади. Також він додав, що всередині сирійської опозиції присутня незадоволеність заявами Брахімі, серед яких його заяви і заклики до реабілітації Башара Асада.

 Сафі додав, що особливе невдоволення у опозиції викликано тим фактом, що Брахімі є прихильником участі Ірану в майбутній міжнародній конференції «Женева- 2». Зазначимо, що опозиція проти даної конференції виступає категорично.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

Сирійська опозиція не хоче брати участь в "Женеві-2" (відео):

За матеріалами: baltinfo.ru

 

Читайте також: