fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Син Владислава Лістьєва в п’яному вигляді влаштував ДТП

Олександр Лістьєв, син відомого тележурналіста Владислава Лістьєва (фото), застреленого в під’їзді власного будинку в 90-ті роки, перебуваючи за кермом автомобіля Mazda, на МКАД потрапив у ДТП, перебуваючи при цьому в стані алкогольного сп’яніння.

Пригода сталася ще в суботу, проте відомо про неї стало тільки зараз. Як повідомляло джерело в МВС, Олександр Лістьєв спробував втекти з місця ДТП, проте, був вчасно затриманий і за це правопорушення заарештований на чотири доби. У столичному ДАІ підтвердили факт ДТП, але не стали розкривати імен учасників аварії, додавши лише, що один з учасників даної аварії раніше був позбавлений водійських прав і перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

«В ході перевірки учасників ДТП було встановлено, що водій автомобіля Mazda в березні 2013 року був позбавлений права керування транспортним засобом на 18 місяців за відмову від проходження медичного огляду на стан алкогольного сп’яніння. У ході проведення експертизи було встановлено, що водій Mazda був п’яний», – сказав він.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

Нагадаємо, Владислав Лістьєв став широко відомий за часів СРСР як ведучий програми «Взгляд». Пізніше він вів такі передачі, як «Поле чудес», «Час Пік», «Тема », а в 1995 році був призначений генеральним директором Громадського російського телебачення (ГРТ) і, буквально, через кілька днів його вбили. Це злочин, що став одним з найгучніших вбивств в країні в 90-ті, поки так і залишається нерозкритим.

Син Владислава Лістьєва в п’яному вигляді влаштував ДТП (відео):

За матеріалами: vesti.ru. Відео: rutv.ru

Читайте також: