fbpx
Політика

Сергій Тігіпко: Прогрес в рейтингу Doing Business-2014 Україна досягла завдяки зваженим реформам

 Те, що Україна у світовому рейтингу Doing Business – 2014 поліпшила свої позиції на 28 пунктів і тепер займає 112 місце серед 189 досліджуваних країн, стало можливим завдяки виваженій політиці нинішньої влади і реформ, проведеним у 2011-2012 роках. Важливу роль у цьому процесі відіграло прийняття закону «Про регулювання містобудівної діяльності», позитивно була оцінена і реформа реєстрації прав власності. Таку думку висловив народний депутат, член парламентської фракції «Партії регіонів» Сергій Тігіпко.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

 У той же час Україна не зупинятиметься на досягнутому, і реформи для поліпшення ділового клімату в країні будуть продовжуватися.

 «Україні не можна втрачати темп реформ, потрібно «підтягувати» ті сфери, в яких експерти і сам бізнес вказують на системні проблеми. Перш за все, це адміністрування податків і захист прав інвесторів», – заявив Сергій Тігіпко.

Читайте також:  В Закарпатському угорському інституті влаштували освітянську конференцію але не обійшлося без орбанської пропаганди

 У цих сферах, на думку нардепа, реформи мають супроводжуватися дерегуляцією і усунення бюрократичних перешкод у роботі бізнесу. В іншому разі досягнення України в міжнародних рейтингах будуть відображатися тільки на папері, а підприємці їх не відчують.

 За матеріалами: partyofregions.ua

Читайте також: