fbpx
Кінотеатри

Російський режисер відмовився знімати фільм з Брюсом Віллісом

 Російський режисер Сарік Андреасян, що планував зняти екшн – трилер «Принц», головну роль в якому повинен був виконати Брюс Вілліс, відмовився від своєї затії.

 Андреасян визнає, що в разі реалізації проекту, це міг би бути «один з найважливіших фільмів» у його режисерській кар’єрі. «Я дав собі слово, що в Америці я буду знімати тільки дуже хороше кіно, тому що тут все починається з нуля», – написав Андреасян у своєму мікроблозі, додавши, що таким «дуже хорошим фільмом» є картина «Пограбування по – американськи». Пояснюючи, чому він вирішив відмовитися від роботи над стрічкою «Принц», режисер вказав, що «зняти якісне кіно в терміни, запропоновані студією, було б неможливо». Залишився незадоволений російський кінематографіст і сценарієм, який, на його думку, «не поганий, але і не дуже хороший».

 Що стосується Брюса Вілліса, то Андреасян визнає, що, звичайно, хотів би попрацювати з цим актором, так як він є «величиною» і « кумиром дитинства».

 Російським глядачам Сарік Андреасян знайомий як режисер комедій «Службовий роман. Наш час», «Вагітний», «Той ще Карлсон!» і «Що творять чоловіки!».

Частини з фільмів Сарика Андреасяна (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: