fbpx
Шоу-бізнес

Потап і Настя побували в гостях у «Вечірнього Урганта»

  Популярний український дует Потап і Настя привіз до Москви нову композицію «Все пучком», яку презентували у програмі «Вечірній Ургант» на Першому каналі.

Потап і Настя вирушили до Росії представити новий компакт-диск відразу ж після туру по Америці, який був неймовірно успішним. На підтримку альбому «Все пучком» дует виступив у Нью-Йорку, Чикаго, Майамі, Сан-Франциско, Атлантік-Сіті і Торонто. У Москві артисти презентували знятий одним дублем кліп на пісню «Все пучком», а в прямому ефірі «Русского радио» наживо заспівали пісні «РуРуРу», «Все пучком» і «Разом» з нового альбому.

У програмі «Вечірній Ургант» відбулася презентація нового диску, який надійде в продаж вже в листопаді. Артисти з’явилися в студії Першого каналу в образі хіпі (саме в цій стилістиці витримано оформлення альбому «Все пучком»). Артисти до кінця програми не виходили з образу хіпі, при цьому Потап з легкістю вступав у словесні перепалки з Іваном Ургантом і не втрачав можливості підколоти шоумена.

Знаючи, що дует Потап і Настя є найзатребуванішим і популярним колективом СНД, Іван Ургант запропонував артистам виконати в ефірі найзнаменитіші корпоративні застільні пісні. Імпровізуючи на ходу і придумуючи забуті слова, Потап і Настя під шквал оплесків заспівали «Мурку», «Чарку горілки на столі», «Валянки» та інші знамениті композиції.

В гостях у Івана Урганта дует «Потап і Настя» (Відео):

За матеріалами: Продюсерський центр Потапа «MOZGI Entertainment»

Читайте також: