fbpx
Політика

Патріарх Кирил привітав Георгія Маргвелашвілі з обранням на пост президента

 Патріарх Русі Кирил звернувся до Георгія Маргвелашвілі з вітальною промовою на честь його обрання на пост президента Грузії. Патріарх всієї Русі висловив сподівання, що діяльність новообраного президента відкриє нову сторінку в історії відносин між Російською Федерацією та Грузією. Слова патріарха наводить офіційний сайт Московського патріархату.

 Нагадаємо, що вибори президента Грузії пройшли 27 жовтня. Новим президентом країни був обраний Георгій Маргвелашвілі, який, за попередніми підрахунками, набрав 62,11 % голосів виборців. Додамо, що інавгурація Георгія Маргвелашвілі призначена на 17 листопада.

Читайте також:  Макрон у Празі обговорить закупівлю снарядів для України 

 «Сподіваюся, що Ваша діяльність на посту голови держави відкриє нову сторінку в історії відносин між Російською Федерацією та Грузією. Адже це народи, які пов’язані спільними культурними і духовно – моральними цінностями», – передається в посланні Патріарха.

 Крім цього, Патріарх Кирил вважає, що перемога Маргвелашвілі на минулих виборах лише показала довіру грузинського народу до нього і до його програми.

Читайте також:  Проросійський екс-президент Чехії, який товаришує із сепаратистами Закарпаття, "наїхав" на чинну владу республіки через Фіцо

Грузія вибрала нового президента (відео):

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: