fbpx
Шоу-бізнес

Максим Галкін потрапив у ДТП

  Популярний шоумен і телеведучий Максим Галкін став учасником ДТП в Москві.

Автомобіль, в якому знаходився артист, марки Bentley зіткнувся з мікроавтобусом. Максим Галкін, на щастя, не постраждав, проте його авто після зіткнення виявилося сильно пошкодженим.

Максим Галкін розповів: «Я поспішав на зйомки "Все можуть королі". Моя машина зупинилася на світлофорі в районі Павелецького вокзалу, пішов раптовий удар. У нас в’їхав мікроавтобус SsangYoung водій заснув за кермом. Але, слава Богу, удар прийшовся по дотичній на праву сторону. Пошкодження машини значні, збиток буде обчислюватися кругленькою сумою – добре, що автомобіль застрахований. Я особисто дочекався співробітників ДІБДР, пояснив їм обставини аварії і полетів на майданчик – мене там вже чекали. Я не постраждав, відбувся лише легким переляком».

Виявилося, що в аварії, яка сталася в неділю близько сьомої ранку, провини Максима Галкіна немає. Автомобіль артиста їхав у момент зіткнення з Зацепського валу убік Краснохолмського мосту. У автомобіля артиста розбита права сторона – задні двері, дзеркало, диски та молдинг. Сам Максим Галкін за кермом не був, а знаходився на задньому сидінні як пасажир, а за кермом був особистий водій шоумена.

Винним в аварії був визнаний 37-річний водій SsangYong Міралін Халілов. Йому належить сплатити штраф за порушення правил перестроювання.

Іномарці Максима Галкіна загрожують серйозні ремонтно-відновлювальні роботи, тому артист не скоро побачить свій улюблений Bentley, в якому є все необхідне для комфортного пересування.

За матеріалами: dni.ru

Читайте також: