fbpx
Новини світу

Заступник голови Рособоронзаказу відправлений у відставку

 Голова російського уряду Дмитро Медведєв звільнив заступника голови Рособоронзаказу Олександра Домбровського, повідомляється на офіційному порталі правової інформації.

 Домбровський, який раніше працював у Законодавчих зборах Краснодарського краю і в адміністрації Краснодару, не протримався на своїй посаді і семи місяців. Його попередник Микола Головатий також був відправлений у відставку.

Читайте також:  Папа Римський заявив, що Україні час "викинути білий прапор" і почати переговори з росією

 Рособоронзаказ раніше перебував у віданні міністерства оборони, але з весни минулого року підпорядковується російському уряду. Керівництво Рособоронзаказу не раз піддавалося критиці як з боку громадських працівників, так і з боку влади. Восени минулого року була відправлена ​​у відставку голова служби Людмила Воробйова. Замість неї Рособоронзаказ очолив Олександр Потапов.

 Останній скандал, пов’язаний з Рособоронзаказом, розгорівся в середині поточного місяця за ініціативою Олексія Навального. Опозиціонер вказав, що служба уклала контракт на постачання «золотих пістолетів» Glock, ціна яких була завищена як мінімум у чотири рази. У підсумку контракт був скасований, а у відомстві відбулися чергові кадрові перестановки.

Читайте також:  Папа Римський заявив, що Україні час "викинути білий прапор" і почати переговори з росією

 За матеріалами: rbc.ru

Читайте також: