fbpx
Кінотеатри

Еміль Хірш офіційно затверджений на роль Джима Белуші

 Не так давно повідомлялося про те, що в Голлівуді тривають роботи над біографією нині покійного комедійного актора Джона Белуші. Зокрема зазначалося, що режисер трилогії «Похмілля у Вегасі» Тодд Філліпс, який спочатку хотів займатися постановкою цього фільму, не буде його знімати і обмежиться лише обов’язками продюсера.

 Крім того, йшлося про те, що одним з претендентів на роль покійного Белуші є актор Еміль Хірш.

 Зараз стало відомо, що фільм нарешті обзавівся режисером. Його постановкою займеться Стів Конрад, який написав сценарій до останнього фільму Бена Стіллера – «Неймовірне життя Уолтера Мітті».

 Крім того, повідомляється, що Еміль Хірш офіційно отримав роль в цьому фільмі. Як і говорилося, йому належить виконати роль самого Джона Белуші.

 Серед претендентів на цю роль також значився актор Хоакін Фенкіс, проте після зустрічі з обома акторами, Стів Конрад вирішив віддати роль Хіршу.

 Джон Белуші відомий багатьом по своїй ролі у фільмі «Брати Блюз». Передбачалося також, що він зніметься і в «Мисливці за привидами», проте незадовго до цього, у віці 33 років, актор помер від передозування наркотиками.

 Найближчий проект за участю Еміля Хірша – фільм Пітера Берга «Вцілілий», який вийде на екрани в лютому 2014 року.

Трейлер до фільму «Вцілілий» (відео):

Читайте також: